Home

Allotjament rural del Baix Penedès: Bellvei, Albinyana, Sant Vicenç de Calders, Banyeres del Penedès i El Vendrell.

 El Penedès ofereix una diversitat d’activitats per iniciar aquest viatge de sabors i sensacions: gastronomia, enoturisme,oci, arquitectura, art, museus, festes, música, senderisme, BTT,agroturisme….

Allotjaments:

CA LA FLORINDA:

ca_la_florinda

Ca la Florinda 

Les tradicions i les formes de vida de la comarca vinícola del Baix Penedès ocupen un lloc important en aquesta casa de la petita població de Bellvei, a mig camí entre la muntanya i les platges del Vendrell.

L’edifici, al cor del nucli urbà, és una construcció del segle XIX típica de la zona. A l’exterior compta amb una terrassa amb mobiliari, solàrium i unes bones vistes.

La cultura vinícola és present també al celler-museu, on es poden adquirir vins i caves i assistir a una lliçó sobre les tradicions associades al cultiu de la vinya.

Per la seva ubicació, Ca la Florinda és un lloc ideal per a  poder gaudir d’una bona estada, delectant-se de les seves noves instal·lacions i poder realitzar qualsevol tipus d’activitat tant de mar com de muntanya.

La casa ofereix informació de tot tipus i organitza diverses activitats: fer rutes guiades a cellers o trullscol•laborar en la verema o en la recollida d’olives, oassistir a tasts de vi, entre d’altres.

Cada habitació té el nom d’una varietat de raïm del Penedès. La decoració i el mobiliari de cadascuna d’elles està pensat per a poder gaudir d’un espai acollidor, tranquil i personalitzat. Totes tenen vistes a l’exterior amb balcó o terrassa.

Ca La Florinda té la categoria de LES TRES ESPIGUES DAURADES categoria GRAN CONFORTi  el distintiu de QUALITAT  MEDI AMBIENTAL que atorga el Departament de Turisme i Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya,  respectivament.

Si clickeu aquí podreu veure la casa

LES CUPS:

Les cups

La casa rural Els Cups ,és una casa pairal de turisme rural al poble de Sant Vicenç de Calders. Els Cups és un casa del segle XIX totalment restaurada però que manté l’encant d’una casa de pagès. es troba en una situació privilegiada, està en mig de la muntanya i molt a prop del mar, aquesta característica permet realitzar moltes activitats a l’aire lliure, com senderisme, agroturisme, BTT….
Aposten per les activitats més propers a l’entorn que permetin conèixer la comarca del Baix Penedès, rica en vins i caves, gastronomia i moltes activitats d’oci per a adults i nens.
Quan estigueu a la casa trobareu una àmplia informació de les activitats més properes.

Aquesta casa ens ha arribat gràcies a l’esforç, constància i perseverància d’humils pagesos que saben aprofitar els recursos de la terra van mantenir i ampliar el seu patrimoni i avui nosaltres i vosaltres la podem gaudir.

Per veure la casa, clicka aquí

CAL PAISÀ:

cal paisà

CAL PAISÀ és una Casa Rural Independent. És del segle XVIII, totalment reformada que es lloga íntegrament i de forma temporal. Està situada al casc antic del poble de Sant Vicenç de Calders (nord) a la comarca del Baix Penedès, Tarragona.

La casa té una capacitat per a 5 pax (possible 6). Ideal per a fer turisme familiar o per venir amb els amics. Per la seva ubicació la casa és ideal per realitzar diferents tipus d’activitats de lleure i culturals. Una fusió de platja i muntanya en un mateix marc: des de la tranquil·litat, la intimitat i la calma.

La casa està rodejada de bosc i cultius i es pot passejar pels voltants del poble i organitzar un berenar amb els nens o una caminada romàntica amb la parella. Travessa el poble de Sant Vicenç el PR-C 12 Sender del Vendrell de 13,1km. El Vendrell: el PR-C 16 de 16,3km i el GR-92 Sender del Mediterrani de 18,6km.

Aquí podreu veure la casa

CAL SERRALLER:

cal serraller

Cal Serraller es troba al nucli antic del municipi d’Albinyana. L’entorn del poble està envoltat majoritàriament per vinyes, oliveres i garrofers, i en gran part per muntanya amb les serres de la Mascarosa, del Quadrell, de Costa Rovira i de la Cova de Vallmajor, entre d’altres.

Està documentada des del segle XVII i des d’aleshores pertany a la mateixa família. Va ser totalment  restaurada l’any 1996. Té una entrada pel carrer Major i una altra per la plaça de Sant Antoni, aquesta última accessible en cotxe.La superfície de la planta baixa es de 66 m2 més 9 m2 de porxo i  25 m2 de pati. La planta pis té una superfície de 56 m2. La segona planta té 43 m2 més un porxo de 13 m2.

Si voleu veure la casa, cliqueu aquí

L’OLIVERA:

L'OLIVERA

L’Olivera es un Hotel Rural que es troba al poble d’Albinyana, al costat del mar, provincia de Tarragona. Rodeixada de vinyes del PENEDES, la terra del CAVA i del VI.

El Hotel te habitacions rústiques amb bany, aire acondicionat i televisió, amb grands zones comuns.

El entorn natural que rodeixa aquesta casa t’invita a realitzar excursions a peu, en bicicleta o a cavall travessan la serra i els camins entre les vinyes que amplenan la vall.

Es recomana la visita als restaurants de la localitat per gaudir de les especialitats tipiques : calçots, xató, cargols, escalivada i esqueixada.

CASITAS DEL ARCO IRIS:

casitas del arco iris

A Banyeres del Penedès, un poble tranquil a 60 km. de Barcelona i 35 de Tarragona i molt a prop del mar. es troben les casetes de l’arc Iris,son  4 cases de colors, cadascuna d’elles amb un preciós jardí privat amb barbacoa i equipat amb mobles d’exterior.

Si consulteu el seu web podreu veure tot el que ofereixen, seminaris, senderisme, visites culturals, gastronomia, esports….

EL BOSC:

El Bosc

L’Hotel Restuarant El Bosc  compta amb  un equip de gent jove, il · lusionada i amb moltes ganes de treballar gaudint i superant dia a dia, ens ofereixen un servei professional i un tracte proper i personalitzat.

Jordi Raventós, Propietari de l’Hotel Restaurant El Bosc. És Sumillier, guanyador del premi «Nas d’Or 2008» amb 35 anys d’edat. La seva passió pel vi i la restauració li ve de família, propietària de vinyes i dels restaurants La Posada i les Piques. Per aquest motiu en el restaurant El Bosc trobareu una selecció de vins molt especial, feta personalment per Jordi.

Cal destacar també la importància en aquest projecte, per la seva vàlua humana i professional del cuiner amb què tenim el privilegi de compartir cada dia, Jordi Martínez. Un cuiner jove amb una interessant trajectòria al darrere i que ha conquerit ràpidament els fogons.

Si voleu veure la casa, ho podeu fer en aquest vídeo. 

HOSTAL EL PRIORAT:

hostal del priorat

L’Hostal del Priorat és un petit establiment familiar sorgit d’una il·lusió de fa molts anys i que ara hem pogut dur a terme, amb la pretensió de crear un bonic espai en un lloc tranquil, relaxant i especial, com ho és el fet de poder passejar-se per una plaça jardí privada gaudint d’un entorn gentil i encantador.

Està situat al Priorat de Banyeres, urbanització que pertany a Banyeres del Penedès, a 5 Km del Vendrell i a menys de 10 Km de les platges de Comarruga, St. Salvador i Calafell.

El  Centre de Terapies possa a la seva disposició tot tipus de tractaments especials pel rostre, cos i ment per assegurar el benestar físic i emocional dels convidats.

HOSTAL DEL CASTELL DE GIMENELLES:

Hostal del Castell de Gimenelles

L’Hostal del Castell de Gimenelles és un petit hotel rural (H*) amb restaurant situat en un antic mas construït a principis del segle XVIII: el mas Castell de Gimenelles.
És un mas aïllat, envoltat de vinyes, dins el terme municipal de Sant Jaume dels Domenys, a la regió vitivinícola del Penedès, al sud de Barcelona i al nord de Tarragona, entre el mar i les muntanyes.

Està situat a la falda de la serra de Gimenelles, des d’on domina tota la plana del Baix Penedès fins al mar; això fa que gaudeixi d’un clima menys humit que el del litoral, però amb l’efecte temperador de la brisa marina.

A una distància màxima de 60km, podeu gaudir d’una enorme varietat de llocs, entorns naturals, patrimoni històrico-arqueològic, activitats esportives, visites a cellers i caves, platges, muntanyes, rutes a peu, amb BTT i amb cotxe, concerts a l’Auditori Pau Casals o en entorns històrics com el monestir de Santes Creus, festes populars tradicionals, etc

Per més informació consulteu el seu web amb diferentes propostes

LES ORENETES:

les orenetes

Les Orenetes es troba a la barriada de l’Hostal, dins la població de Sant Jaume dels Domenys, envoltada de vinyes i conreus típics del Penedès.

El municipi de Sant Jaume, a tan sols dos quilòmetres de la barriada de L’Hostal, té una població repartida entre diversos barris i llogarrets, la qual ascendia a 2.048 habitants l’any 2006. Tot i així, disposa de botigues de comestibles, papereria, mobles, perruqueries, immobiliàries, entitats bancàries, etc. perquè el nostre hoste tingui tot el que necessita ben a prop.

Sens dubte, el municipi conserva un entorn rural amb encant. El paisatge característic d’aquestes terres segueix sent el conreu de la vinya enmig del qual s’entreveu una multitud de masies escampades per tot el terme. El municipi compta amb una superfície de conreus de secà de 1500 hectàrees, dedicades principalment a la vinya encara que també s’hi conreen oliveres. Les terres dedicades al conreu d’ametlles i cereals van disminuint poc a poc, aquests havien sigut molt importants en altres èpoques però avui són molt minoritaris.

A la muntanya abunda majoritàriament la garriga (70%) la resta és bosc de pi blanc i pasturatges. A LES ORENETES es poden practicar una gran quantitat d’activitats agrícoles o ramaderes.

MAS LLAGOSTERA:

Mas Llagostera

Mas Llagostera està situada dins d’una explotació agrícola. La seva filosofia és apropar el camp a totes aquelles persones que hi estiguin interessades. Els hostes podran observar i participar de les diferents tasques del camp segons l’època: la verema, la recol•lecció d’olives, la poda…

També teniu la possibilitat de conèixer de primera mà els secrets de l’elaboració del vi i el cava visitant prestigiosos elaboradors de la zona i completar-ho amb un tast dels seus productes.

Amb totes les comoditats que implica estar a menys d’una hora de Barcelona i a mitja hora de Tarragona, Mas Llagostera es troba en un entorn privilegiat per a tots aquells que busquin uns dies de desconnexió del tràfec de la ciutat.

Durant l’estada a la masia podreu gaudir del paisatge característic de les vinyes que l’envolten. Un passeig pels camps us permetrà apreciar tot l’esclat dels colors típics de cada estació al bell mig d’un entorn agrícola i natural.

 L’ANTIGA:

antiga-calafell_

Antiga, situat a Calafell, ofereix als seus clients un ambient acollidor i confortable. Al mateix temps neix fent una clara aposta per la qualitat i les activitats lúdiques. l’ambient d’aquest complex reflecteix les idees d’un equip jove i emprenedor, que dona el servei de qualitat que tot viatger busca.

Si ho desitgeu, podeu consultar les activitats i l’oci en familia al seu web

Un pensamiento en “Allotjament Rural

  1. Pingback: Conèixes Mas Llagostera? | Territori Penedès

Deja un comentario